Νέα ανατροπή στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

milonas 728x120

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι μπήκε «φρένο» στην προκαταρκτική εξέταση λίγο πριν την ολοκλήρωση της και ενώ ήταν έτοιμες οι πρώτες κλήσεις για να δώσουν εξηγήσεις τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με παραγγελία της ζητεί να παραμείνει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος στη θέση του μέχρι την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης για την απόδοση ποινικών ευθυνών.

Έτσι, ο κ. Ζαγοραίος δεν θα αποχωρήσει, μετά την προαγωγή του, από τη θέση του για το Εφετείο και θα εξακολουθήσει να είναι επικεφαλής της εισαγγελικής έρευνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ολόκληρο το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με έγγραφο της διευκρινίζει ότι η κίνηση της να διαβιβάσει το έγγραφο που αφορά στην έρευνα της Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης είχε στόχο να λάβει γνώση ο εισαγγελικός λειτουργός για τις σχετικές ενέργειες ώστε στην πορεία να αναζητήσει το πόρισμα και να το συσχετίσει με την δικογραφία για την τραγωδία που χειρίζεται.

Όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο έγγραφο αποτελούσε λόγο για να «παγώσει» η έρευνα καθώς είναι στην κρίση του αρμόδιου εισαγγελέα να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και να αποστείλει κλήσεις σε υπόπτους για αξιόποινες πράξεις.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!