Tα ζώδια σήμερα

milonas 728x90 1
728x110 2
Προσωπική πρόβλεψη Κριού
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας καλό θα ήταν να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και τις αψυχολόγητες ενέργειες αφού με μια λάθος σας κίνηση, μπορεί να ανοίξετε πόλεμο στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα χειρότερα… να δείτε την πόρτα της εξόδου. Ίσως θελήσετε επίσης, να παραιτηθείτε αν δεν αντέχετε, όμως το να λειτουργήσετε αυθόρμητα, χωρίς να έχετε εξασφαλίσει πρώτα κάτι άλλο, είναι μεγάλο ρίσκο. Δεν αποκλείεται πάντως να πέσουν οι τίτλοι τέλους σε μια συνεργασία ή μια σχέση σας εξ αιτίας διαφόρων προβλημάτων που θα ανακύψουν. Ένας έρωτας που μπορεί να δημιουργηθεί τώρα θα σας ταλαιπωρήσει
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου
Αρκετές εξελίξεις στα εργασιακά σας ζητήματα αλλά και έντονες παρασκηνιακές δράσεις θα σας έχουν συνεχώς σε εγρήγορση ωστόσο από τη στιγμή που θα ξέρετε τι παίζεται πίσω από την πλάτη σας, παρότι θα στενοχωρηθείτε γιατί πιθανόν να θεωρήσετε άδικο ό,τι γίνεται, θα έχετε και τη δυνατότητα να προφυλαχτείτε. Από την άλλη η φλόγα που σιγόκαιγε μέσα σας για ένα πρόσωπο θα αρχίσει σιγά-σιγά να σβήνει, είτε γιατί δεν βλέπετε να γίνεται καμία ενέργεια από την πλευρά του είτε γιατί θα νιώσετε κουρασμένοι και δε θα έχετε τη διάθεση να το προσπαθήσετε.
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμων
Η κοινωνικότητά σας θα διευρυνθεί, θα γνωρίσετε αρκετά άτομα ωστόσο στην πορεία ίσως διαπιστώσετε ότι το καθένα βιώνει κι ένα πρόβλημα που δεν ξέρετε αν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε, δεδομένου ότι και εσείς έχετε τα δικά σας. Δεν αποκλείετα, επίσης, είτε για εγωιστικούς είτε για οικονομικούς λόγους να υπάρξει ρήξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, πιθανόν φίλο ή φίλη σας. Το ερωτικό παιχνίδι ωστόσο θα πάρει φωτιά αλλά έχετε υπόψη σας όποια κατάσταση δημιουργηθεί τώρα, θα τελειώσει και γρήγορα αφήνοντάς σας απογοήτευση ή πίκρα γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε πιο συγκρατημένοι.
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου
Η Πανσέληνος σας θέλει στις επάλξεις, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε για μετωπικές συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού είτε δε θα μπορείτε να ανεχτείτε άλλο καταστάσεις και συμπεριφορές που θεωρείτε ότι σας υποτιμούν είτε θα προκύψουν προβλήματα με τις συνεργασίες σας που θα πρέπει να λύσετε άμεσα, ακόμα και τερματίζοντας κάποιες από αυτές. Το βέβαιο είναι ότι εξ αιτίας της έντονης κατάστασης, θα επηρεαστείτε κι εσείς με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν θέματα και στη σχέση σας. Ερωτικά αντισταθείτε στον πειρασμό γιατί ενδέχεται να μπλεχτείτε με ένα άτομο που θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα
Κινητοποιείστε να αντιμετωπίσετε κάποια νομικά ή γραφειοκρατικά σας ζητήματα που δεν παίρνουν αναβολή, αλλά και εργασιακά σας θέματα, πιθανόν με συναδέλφους σας που σας δημιουργούν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε σοβαρά το να αλλάξετε πόλη ή ακόμα και χώρα, αν θεωρείτε ότι υπάρχουν μεγαλύτερες επαγγελματικές ή οικονομικές προοπτικές. Εκεί ωστόσο να έχετε υπόψη σας ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Αν είστε μόνοι οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τις περιπέτειες παρά σε μια σταθερή κατάσταση που αν την επιχειρήσετε λόγω συναισθηματικής ανάγκης, θα βγει προβληματική.
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου
Επηρεάζεστε αρκετά από αυτήν την Πανσέληνο σε οικονομικό αλλά και ερωτικό επίπεδο. Άγχη και προβληματισμός θα σας καταλάβουν, ενδεχομένως εξ αιτίας εμπλοκών ή καθυστερήσεων, όπου όμως θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να περιμένετε κι όχι να λειτουργήσετε βεβιασμένα, σπρώχνοντας εσείς τα πράγματα γιατί σίγουρα θα πάρουν λάθος δρόμο. Καλό θα ήταν επίσης να λειτουργήσετε προνοητικά, διαφυλάσσοντας ό,τι έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα, παρά να επιχειρήσετε το κάτι παραπάνω. Θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες. Από την άλλη, ίσως στενοχωρηθείτε από τη στάση ή το πρόβλημα ενός αγαπημένου σας προσώπου.
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού
Αρκετά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας ζητώντας σας επιτακτικά να επιληφθείτε χωρίς καμία καθυστέρηση και πώς να μπορέσετε άλλωστε, αφού τα ζητήματα που θίγονται είναι τόσο οικογενειακά, όσο και σχέσεων. Κάθε προσπάθειά σας να τα «βρείτε» με τις άλλες πλευρές χρησιμοποιώντας διπλωματία ενδέχεται να αποτύχει, οπότε θα χρειαστεί να γίνετε πιο αυστηροί και λιγότερο συζητήσιμοι. Πιθανόν κάτω από την έντονη συναισθηματική σας φόρτιση να αποφασίσετε να λήξετε μια ερωτική κατάσταση που σας ταλαιπώρησε ή να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες για να διεκδικήσετε πολλά περισσότερα από το πρόσωπο που θέλετε.
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού
Πολλά και ενδεχομένως παρασκηνιακά μπορεί να φέρει στο φως η συγκεκριμένη Πανσέληνος, οπότε και να θέλατε να κρατήσετε μια πιο χαλαρή στάση δε θα τα καταφέρετε, αφού τα περισσότερα αφορούν σε εργασιακά σας θέματα. Εκφράστε ανοιχτά συγκεκριμένα ζητήματα ή τη δυσαρέσκειά σας και απαιτείστε απαντήσεις ή εξηγήσεις, γιατί αν δε μιλήσετε τώρα η κατάσταση δε θα αλλάξει. Από την άλλη, κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε θα σας δυσαρεστήσουν και ίσως σας σπρώξουν στο να τερματίσετε την επαφή σας με ένα πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά όμως να σιγουρευτείτε πρώτα ότι όσα μάθατε αληθεύουν.
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη
Με την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι κοινωνικές και οι ερωτικές σχέσεις σας και είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείτε από κάποιες εξελίξεις είτε στη ζωή φίλων ή στη δική σας. Επειδή δε συναισθηματικά θα είστε σε φόρτιση, κάθε απόφασή σας χρειάζεται φιλτράρισμα και προσοχή γιατί στην πορεία δε θα δικαιωθείτε, κυρίως σε ό,τι αφορά σε επιλογή ατόμου. Επίσης αν είστε σε σχέση, μπορεί να σας προσβάλλει το μικρόβιο της ζήλιας. Από την άλλη και στα οικονομικά σας, καλείστε να λειτουργήσετε συνετά κι όχι παρορμητικά γιατί μια ενέργειά σας πιθανόν να σας κοστίσει αρκετά.
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερωs
Η Πανσέληνος αυτή κάποια στιγμή θα σας κάνει να ξεσπάσετε, αφού θέλετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας κι αν είστε μόνοι να κοιτάξετε την προσωπική σας ζωή ωστόσο είστε τόσο φορτωμένοι με υποχρεώσεις και καθήκοντα, επαγγελματικά και οικογενειακά που δεν «αδειάζετε». Τώρα καλείστε να βάλετε τα όριά σας και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας κάτι που όπως είναι λογικό δε θα αρέσει ίσως μάλιστα υπάρξουν κι αντιδράσεις αν αρνηθείτε να συνεχίσετε το ίδιο τροπάρι, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Το ίδιο αυστηροί και αδιάλλακτοι θα είστε κι απέναντι σε ένα πρόσωπο που δε σας «τα λέει καλά».
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου
Θέματα της καθημερινότητας αλλά και γραφειοκρατικά ή νομικά θα ανακύψουν με την Πανσέληνο ενδεχομένως όμως να είστε και εσείς σε φάση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να τρέξετε υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει ωστόσο δε θα έχουν τόσο σύντομη εξέλιξη όσο περιμένατε. Από την άλλη μπορεί να μάθετε διάφορα για ένα ζήτημα της δουλειάς σας που σας απασχόλησε ή συνεχίζει να σας απασχολεί. Πιθανές είναι και έντονες διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Ερωτικά μια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, καλό θα ήταν όμως να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύων
Με την Πανσέληνο αυτή επηρεάζεται ο οικονομικός τομέας σας και είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις και έξοδα που δεν περιμένατε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείρισή σας για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Από την άλλη μην προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή επένδυση, αν δεν ελέγξετε όλες τις παραμέτρους γιατί θα βγείτε χαμένοι. Δεν αποκλείεται επίσης ένα φιλικό σας πρόσωπο να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Ερωτικά πάντως μην ξανοίγεστε πολύ καθώς οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο.
error: Content is protected !!