Μυστική σύναξη στελεχών του Τζανακούλη: Ετοιμάζεται και άλλη υποψηφιότητα πέραν του Μαμάκου;

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσονται οι διεργασίες στον κεντροδεξιό χώρο του δήμου Λαρισαίων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Άνοιξης.

Τα βλέμματα όλων μέχρι το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, είναι στραμμένα στη συγκέντρωση των στελεχών της παράταξης “Λάρισα, πόλη του αύριο”, εκεί όπου αναμένεται να αναδειχθεί ο διάδοχος του Κώστα Τζανακούλη στην ηγεσία της.

Αν και οι περισσότεροι προεξοφλούν πως ο νέος επικεφαλής θα είναι ο Θανάσης Μαμάκος ως “εκλεκτός” του πρώην δημάρχου, μία συνάντηση υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της Πέμπτης, ίσως και να προσθέσει περισσότερο σασπένς στη διαδικασία.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, στη συνάντηση συμμετείχαν εννέα στελέχη της παράταξης Τζανακούλη, ένας – τουλάχιστον – εκ των οποίων εξέφρασε τη βούληση να θέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής.

Εκ των πραγμάτων η συγκέντρωση στις 8 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνον για το ποιός θα είναι τελικά ο διάδοχος του πολυνίκη δημάρχου, αλλά και για το πόσοι θα εμφανιστούν ως ενδιαφερόμενοι, καθώς και με ποιά διαδικασία θα ολοκληρωθεί η μετάβαση στη νέα εποχή για την “Λάρισα, πόλη του αύριο” η οποία φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής, ούσα – ίσως – η παλαιότερη εν ενεργεία δημοτική παράταξη στη χώρα…

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!