17 τραυματίες από τον τυφώνα Τράμι

stergiou
fotou
728x110 3Τουλάχιστον 17 τραυματίες προκάλεσε ο τυφώνα Τράμι που έφθασε στη νήσο της Οκινάουα στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, με τις αρχές να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για περαιτέρω καταστροφές, ενώ συνεχίζει την πορεία του στο αρχιπέλαγος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Με ανέμους που πνέουν στα 216 χλμ/ώρα ο Τράμι προβλέπεται ότι θα πλήξει τη νήσο Χονσού νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα προκαλέσει καταρρακτώδεις βροχές σε πολλές περιοχές έως τη Δευτέρα.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν σήμερα σε τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνονται μεταξύ άλλων κλαδιά δέντρων που έχουν σπάσει με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε λεωφόρο της πόλης Νάχα, μεγάλα κύματα που σπάνε στις ακτές και έντονη βροχόπτωση στις πληγείσες περιοχές.

Επίσης, από τις ριπές ανέμων αναποδογύρισε ένα φορτηγάκι και έσπασαν οι τζαμαρίες μιας τράπεζας.

Σχεδόν 700 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε καταφύγια στην Οκινάουα και περισσότερα από 700.000 νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Τουλάχιστον 386 πτήσεις ακυρώθηκαν, κυρίως στη δυτική Ιαπωνία. Η εταιρεία σιδηροδρόμων της χώρας ανακοίνωσε τη ματαίωση των δρομολογίων της στην Οσάκα έως το απόγευμα της Κυριακής.

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 22:49

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!