Αττική: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

milonas 728x120

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από νωρίς το πρωί σε πολλούς δρόμους της Αττικής, εξαιτίας της βροχής αλλά και τον κλειστών δρόμων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία στις 08.00 το πρωί στο οδικό δίκτυο της Αττικής παραμένουν κλειστοί για τη κυκλοφορία των οχημάτων:

1) Η Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από το 5χλμ ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

2) Κόμβος Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

3) Οδός Κολοκοτρώνη ο.α. 64 περιοχής Αγίου Δημητρίου λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Δημήτριο.

Στον Κηφισό, με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση και στην άνοδο και στην κάθοδο. Αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Κηφισίας και στην κάθοδο της Λεωφ. Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού.

Προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφ. Κατεχάκη στο ρεύμα προς Λεωφ. Κηφισίας από το ύψος της Αττικής Οδού. Καθυστερήσεις στην άνοδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, την άνοδο της Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου και την οδό Ηλιουπόλεως.

Τέλος αυξημένη κίνηση και στη Λεωφ.Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου. Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία και στην άνοδο της Λεωφ. Συγγρού.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!