Καπετάνος: Οπωσδήποτε ένας υποψήφιος στο δήμο Λάρισας – Κανένας στην πόλη δε δίνει χρίσματα (video)

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με κατηγορηματικό τρόπο υποστήριξε πως στο δήμο Λάρισας θα υπάρξει εν τέλει μόνον ένας υποψήφιος από το χώρο της κεντροδεξιάς, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Astra και στον Απόστολο Ράιδο, ο κ. Καπετάνος εξήγησε πως “γίνονται όλες εκείνες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό, αλλά και οι διαβουλεύσεις ώστε να υπάρξει ένας υποψήφιος για το δήμο” για να εκφράσει στη συνέχεια τη βεβαιότητα πως “στο τέλος θα υπάρχει μία υποψηφιότητα”.

Σε ότι αφορά τη σεναριολογία που εμπλέκει πρόσωπα και κομματικά όργανα σε τοπικό επίπεδο, στη διαδικασία επιλογής του υποψηφίου που θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, επίσης κατέστησε σαφές πως “κανένας στη Λάρισα δε μοιράζει χρίσματα και στηρίξεις…”

Ιδιαίτερη σημασία τέλος, είχε και η τοποθέτηση του προέδρου της “γαλάζιας” νομαρχιακής, πως “δεν υπάρχει καμία διαδικασία που να έχει κλείσει” σε ότι αφορά το δήμο Λάρισας και το ποιό πρόσωπο εν τέλει θα επιλεχθεί.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο:

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!