Δώτιον Πεδίο για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στην Αγιά:  «Καλούμε τον κόσμο  να αντιδράσει»

stergiou
fotou
728x110 3

Ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Αγιάς, «Δώτιον Πεδίο» για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αγιά:

«Οι τράπεζες δεν είναι μόνο ανάληψη και κατάθεση. Αυτό οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν. Το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Αγιά δεν είναι απλά ένα ATM αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, στενάσυννυφασμένο με την ν ανάπτυξη  της επιχειρηματικότητας αλλά και την διευκόλυνση της καθημερινότητας στην περιοχή μας. Η είδηση ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα πρόκειται να κλείσει μας γεμίζει θλιψη και οργή. Θλίψη για την ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση του τόπου μας τα τελευταία χρόνια και οργή για την ταλαιπωρία που πρόκειται να υποστούμε όλοι μας. Κατανοούμε την προσπάθεια τους να μειώσουν το κόστος λειτουργίας της Εθνικής τράπεζας αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται σε βάρος των πολιτών/πελατών με τα χρήματα των οποίων η συγκεκριμένη τράπεζα έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

Καλούμε τους υπεύθυνους να το ξανασκεφτούν και τον κόσμο της Αγιάς να αντιδράσει. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε κάθε προσπάθεια».

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3 1
error: Content is protected !!