Απίστευτη καταγγελία! – Υπάλληλος του δήμου Λάρισας έκανε την… ανάγκη του σε πάρκο!

milonas 728x120

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που φθάνει ως επώνυμη καταγγελία από πολίτες στο onlarissa.gr

Σύμφωνα με την καταγγελία των πολιτών, τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση της εφημερίδας, την περασμένη Τετάρτη γύρω στις 12.30 μ.μ  σε πλατεία-πάρκο της πόλης μας έλαβε χώρα το εξής περιστατικό:

Υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων προσπάθησε να κάνει την ανάγκη του στο κέντρο της πλατείας! Την προσπάθειά του αντελήφθη διερχόμενη κάτοικος – γονέας ανήλικων παιδιών που του έκανε παρατήρηση λέγοντας του ότι η πράξη του είναι αισχρή, βρωμερή και προσβλητική. Η απάντηση του υπαλλήλου ήταν: «Σιγά την προσβολή. Δεν κοιτάτε τι κάνουν τα σκυλιά (!) Είμαι όλη την ημέρα στα πάρκα. Πού να πάω;» Στην ανταπάντηση ότι υπήρχαν σε πολύ κοντινή απόσταση δύο (2) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου θα μπορούσε να απευθυνθεί, ο «ανθός» αυτός ξεστόμισε το αποστομωτικό: «Αυτή την δουλειά θα κάνω;»

Η κάτοικος σημείωσε τον αριθμό του υπηρεσιακού οχήματος-στην διάθεση του onlarissa- και προσπάθησε να καταγγείλει το περιστατικό με τηλεφώνημα της σε υπηρεσίες του Δήμου. Φεύ, εις μάτην!

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να «βγάλει» άκρη, αποφάσισε να συνεχίσει τις προσπάθειες της με την ελπίδα ότι θα υπάρξει η στοιχειώδης ευαισθησία και ανταπόκριση από κάποιον «αρμόδιο» του Δήμου Λάρισας.

Έξεστι  Κλαζομενίοις ασχημονείν!

φωτό αρχείου

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!