Δημήτρης Αργυρόπουλος: Νέος έρωτας για τον πρώην της Μπακοδήμου

banner
milonas 728x90 1

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα του σέξι κριτή του My Style Rocks. Ο λόγος για τον γοητευτικό Δημήτρη Αργυρόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Χριστιάνα Μοίρα και… πετάει στον έβδομο ουρανό.

Οι δυο τους, όπως γράφει η εφημερίδα, είναι αρκετό καιρό μαζί, αλλά προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποια είναι όμως η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Mε σπουδές στο marketing και θητεία σε πολυεθνικές εταιρίες στο Λονδίνο, η ταλαντούχα δηµιουργός ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των επιτυχηµένων εστιατορίων Square Sushi. Παράλληλα ζωγράφιζε, συµµετείχε σε εκθέσεις, έφτιαχνε σπίτια, έκανε styling και φωτογραφίσεις. Μητέρα τριών αγοριών σήµερα, αποφάσισε να δηµιουργήσει τη .cm, µε το απλό αλλά εύστοχο µότο «Style your Home». «Λίγες έξυπνες αλλαγές αρκούν για να δώσουν άνεση και προσωπικότητα στο χώρο», έχει δηλώσει, ενώ επιµένει πως το σπίτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τον εαυτό µας, όχι τις σελίδες ενός περιοδικού.

error: Content is protected !!