Εντυπωσίασαν οι αγαπημένες τετράτροχες “κυρίες” στο κέντρο της Λάρισας – Δείτε φωτό από την εκκίνηση για το 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

milonas 728x120

Αυτοκίνητα κάθε μάρκας και ηλικίας κατέκλυσαν την Κεντρική πλατεία το πρωί του Σαββάτου και έγιναν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Αφορμή γι’αυτό στάθηκε η διοργάνωση του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2018 (The Historic Rally of Olympian Gods ) -23η Μακεδονική Πλοήγηση, που πραγματοποιείται φέτος στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλία , με τη συμμετοχή δεκάδων αυτοκινήτων-αντίκα ηλικίας πολλών δεκαετιών ( το παλαιότερο είναι του 1958 ).

Φέτος το Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου , με απόφαση των Διοργανωτών επισκέπτεται δυο νομούς της Θεσσαλίας ,τους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας , ενώ οι εκκινήσεις έχουν προγραμματιστεί ως εξής: Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 : Λάρισα -κεντρική πλατεία εκκίνηση 10.30 π.μ.11.30 , Βόλος Εκκίνηση 13.30 -14.30 μ.μ. Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018: Λάρισα -κεντρική πλατεία εκκίνηση 10.00 -11.00π.μ. και τερματισμός το μεσημέρι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Το περίφημο αυτό Ράλλυ διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”-Ελασσόνα ,που το θεσμοθέτησε το έτος 2011 , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Απόστολος Παπαδόπουλος

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!