Οι «παλιές αγαπημένες» τα έδωσαν όλα και σήμερα στη Λάρισα (φωτο)

milonas 728x120

Παλιά καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα …διακόσμησαν την Κεντρική πλατεία της Λάρισας και σήμερα Κυριακή, όπως ακριβώς είχε γίνει και χθες Σάββατο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 7ου Ιστορικού Ράλλυ Όλυμπου 2018 (The Historic Rally of Olympian Gods ) – 23η Μακεδονική Πλοήγηση, που πραγματοποιείται φέτος στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλία , με τη συμμετοχή δεκάδων αυτοκινήτων-αντίκα ηλικίας πολλών δεκαετιών ( το παλαιότερο είναι του 1958 ).

Σήμερα για υπηρεσιακούς λόγους, όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές έγινε μια μικρή αλλαγή στην διαδρομή, καθώς οι συμμετέχοντες στον αγώνα με τις αντίκες-αυτοκίνητα, δεν θα περάσουν από την Ελασσόνα, ενώ η εκκίνηση δόθηκε με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας, με τον τερματισμό να γίνεται στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Υπενθυμίζεται πως φέτος το Ιστορικό Ράλλυ Ολύμπου, με απόφαση των Διοργανωτών επισκέπτεται δυο νομούς της Θεσσαλίας,Λάρισας και Μαγνησίας.

Το περίφημο αυτό Ράλλυ διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”-Ελασσόνα ,που το θεσμοθέτησε το έτος 2011 , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαρισαίων, τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ) , με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, ενώ τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Π.Ε. Λάρισας και της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!