Ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019, όπως αποφασίστηκε σήμερα κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι πέντε Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι εκλεγμένοι για την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή από τις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις, οι Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «έγινε συζήτηση επί των υποψηφιοτήτων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους επί αυτού, δημόσια ή όχι. Έγινε πλήρης και ουσιαστικός δημοκρατικός διάλογος γι’ αυτές ως προς το ποιος, καλύτερα και νικηφόρα, μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Αυτοδιοίκησης, του λαού της Στερεάς Ελλάδας και την πολιτική αντίληψη του κόμματος για το σύγχρονο ρόλο της περιφερειακής διοίκησης».

Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι «η ανεξάρτητη, προοδευτική, αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη, αποτελεί τη βέλτιστη λύση, ικανοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις της παρούσας εκλογικής μάχης κι ως εκ τούτου προκρίνεται και προτείνεται στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάρει και την τελική απόφαση, από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!