Η ModaEspaña και τα προϊόντα Gabol στο κατάστημα ΚORINA στον Βόλο

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η ModaEspaña (Confederación de empresas de la Moda de España) ξεκίνησε ως θεσμός το 2013 με κύριο σκοπό να θέσει κάτω από μια ομπρέλα τις αξίες που δημιουργούν την Ισπανική Μόδα. Έτσι δημιουργήθηκε ένας μεγάλος οργανισμός που ένωσε μεγάλα και δυναμικά ονόματα από διάφορους τομείς της μόδας της Ιβηρικής χώρας από το σχεδιασμό, την παραγωγή ως τη διανομή. Μια συνομοσπονδία που ένωσε τις ομοσπονδίες του χώρου καθώς και τις εταιρείες.

KEN

Ο καλύτερος χαρακτηρισμός όσον αφορά τη μόδα στην Ισπανία είναι η Ψυχή. Εμπνευσμένες δημιουργίες, ξεχωριστές με δική τους φιλοσοφία. Πρωτοτυπία και καινοτομία. Οι λόγοι για τον οποίο οι Ισπανοί δημιουργοί έχουν αφήσει πίσω τους πλέον τους σχεδιαστές άλλων χωρών.

Στόχος δεν είναι μόνο η προώθηση αλλά και η ποιότητα και ο νεωτερισμός.

Όλα τα προϊόντα που ελέγχονται από τη  ModaEspaña φέρουν ειδική σήμανση. Κίτρινο ταμπελάκι  αν είναι σχεδιασμένα στην Ισπανία και μαύρο αν είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στη χώρα. Κάθε ταμπελάκι φέρει και τον αύξοντα αριθμό του προϊόντος αφού αυτά υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο ένα προς ένα. Οι φίρμες που ανήκουν στη ModaEspaña μαζί με το δικό τους καρτελάκι τοποθετούν στα είδη τους και την κίτρινη ή μαύρη σήμανση και  συμμετέχουν σε εκθέσεις και σαλόνια μόδας σε όλο τον κόσμο υπό την αιγίδα της.

Μια από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές είναι η GABOL, εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια, με πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων σε γυναικείες τσάντες ώμου και πλάτης, ανδρικά τσαντάκια, ταξιδιωτικά είδη και επαγγελματικές τσάντες. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η άριστη ποιότητα και το ελάχιστο βάρος. Χαρακτηριστικό είναι ότι καμία γυναικεία τσάντα δεν ξεπερνά σε βάρος τα 600 γραμμάρια ενώ όλα τα είδη έχουν εγγύηση από 2-10 χρόνια. Μία καινοτομία της είναι ότι οι γυναικείες τσάντες πλάτης έχουν άνοιγμα προστασίας κλοπής.

Στο Βόλο τα είδη Gabol θα τα βρείτε στη ΚΟΡΙΝΑ, στην  Π. Μελά 37 απέναντι από την ανακαινισμένη Στοά Ματσάγγου.

error: Content is protected !!