Έδωσαν το αίμα τους οι Λαρισαίοι αστυνομικοί

stergiou
fotou
728x110 3

Τη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου, σε συνεργασία με τη Τ.Δ. Λάρισας της IPA, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η τακτική  αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ. Η ανταπόκριση υπήρξε για ακόμη μια φορά δυναμική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (67) μονάδες αίματος. Το Σωματείο διοργανώνει δύο (2) τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πλησίον της εορτής του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος περισσότερες από (260) μονάδες αίματος κατ’ έτος!

Η Ένωση ευχαριστεί το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άψογη, πολυετή, συνεργασία, καθώς και όλους όσοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.

Η Ένωση κάνει έκκληση  σε όσα  μέλη του Σωματείου και  συμπολίτες  μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!