Προσφορά τροφίμων από τους συνταξιούχους της ΔΕΥΑΛ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

stergiou
fotou
728x110 3

Τρόφιμα  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εργατοϋπαλλήλων της ΔΕΥΑΛ ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.. Τα τρόφιμα παρέδωσαν εκ μέρους του συλλόγου  ο πρόεδρος κος Μοράρος Σίμος, ο αντιπρόεδρος κος Ζάχος Ζαχαρίας  και ο αναπληρωτής ταμίας του συλλόγου κος Ζέικος Θεμιστοκλής  παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κου Δημήτρη Δεληγιάννη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους  και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου . Επίσης το  παρόν έδωσε  ο  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας  κος Μιχάλης Αναστασίου καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100
error: Content is protected !!