ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι είπαν οι τρεις γνωστοί Λαρισαίοι σε «πηγαδάκι» στο κέντρο της Λάρισας; Γεωργούλης – Χαλκιά -Λιάκος σε συνάντηση που έχει «ψωμί» (φωτο)

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα πολύ ενδιαφέρον «πηγαδάκι» …συνέλαβε ο φακός του onlarissa.gr το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο στη Λάρισας και συγκεκριμένα στο κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των τριών.

Το «ραντεβού» δόθηκε στο κατάστημα «Iceroll» ιδιοκτησίας του γνωστού Λαρισαίου μπασκετμπολίστα-προπονητή και επιχειρηματία Θοδωρή Λιάκου , όπου συναντήθηκε με τον κολλητό του φίλο και δημοφιλή ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα προστέθηκε η επίσης φίλη τους, η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.

Η είδηση όμως είναι άλλη… Ποιο ήταν το αντικείμενο συζήτησης και τι τους συνδέει άλλο, εκτός από την μακροχρόνια φιλία τους και τον κοινό τόπο καταγωγής τους;

Η απάντηση είναι η ανάμειξή τους στα αυτοδιοικητικά της πόλης. Ο δε Αλέξης Γεωργούλης ως γνωστόν έχει επιτελέσει δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Κώστα Τζανακούλη (μέχρι την παραίτησή του λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων), ο Θοδωρής Λιάκος έχει επίσης θέσει υποψηφιότητα στο παρελθόν και βρίσκεται σε σκέψεις να το επαναλάβει ξανά (σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές) και τέλος η Φανή Χαλκιά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού στις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας!

Άρα είχαν πολλά να συζητήσουν επ’ αυτού και φυσικά ως παλιός σε αυτά ο Αλέξης Γεωργούλης είχε να τους δώσει και χρήσιμες συμβουλές…

Αθανασία Παύλου

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!