Επιβεβαιώνει “φλερτ” του Χρήστου Ζώη με το δήμο Λάρισας ο Τζανακούλης – (video)

milonas 728x120

Στην επιβεβαίωση πως το σενάριο του πρώην υπουργού Χρήστου Ζώη για το δημαρχιακό θώκο της Λάρισας είναι υπαρκτό σε επίπεδο “βολιδοσκόπησης” και “ενδιαφέροντος” προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Λάρισας και μέλος της επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Κώστας Τζανακούλης.

Μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ASTRA και στον Απόστολο Ράιδο, ο κ. Τζανακούλης παραδέχθηκε ότι στο πλαίσιο μίας επικοινωνίας που έχει τηλεφωνικά με τον κ. Ζώη, συζητήθηκε και το θέμα του δήμου.

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, για τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις δύο δημοτικές παρατάξεις της κ. Καραλαριώτου και του κ. Μαμάκου, είπε ότι “είναι καλό”, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ακόμη κι αν υπάρξει διμερής συμφωνία, αυτό δε σημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία θα οδηγηθεί στη συγκεκριμένη επιλογή. “Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αρνηθούν οι άλλοι. Πρέπει να έρθει και το κόμμα της Ν.Δ. να εξετάσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους… Έχει βαρύτητα αλλά δε σημαίνει ότι τελειώνει εκεί, αλλά βλέπετε ότι η κατάσταση είναι δυναμική…” Είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ότι αφορά την τελική απόφαση της Ν.Δ., αυτή αναμένεται το αργότερο αρχές Νοεμβρίου, ίσως και στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!