Στη Λέσχη Αξιωματικών το γεύμα που τα «βρήκαν» Τσίπρας με Καμμένο

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τις παρεξηγήσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα εντός του κυβερνητικού συνασπισμού φέρονται να έλυσαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.

KENT728X100 1

Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν ένα μυστικό ραντεβού στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του υπουργού Άμυνας όπου ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για το plan B στο «Μακεδονικό» αλλά δεν συμφωνούσε με αυτό.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των «Νέων» οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης.

Επίσημη ανακοίνωση για τη συνάντηση δεν υπήρξε. Στις 3:10 το μεσημέρι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, ο υπουργός Άμυνας εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό ο οποίος έφτασε μέσω της οδού Μουρούζη τρία λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα που ακολούθησε, Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν να να προχωρήσουν μαζί τουλάχιστον έως τον Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, σε περίπτωση βέβαια που περάσει από τη Βουλή των Σκοπίων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!