Καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών από την αντιπολίτευση στα Σκόπια

stergiou
fotou
728x110 3

Αναταραχή στα Σκόπια κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της συζήτησης για την συνταγματική αναθεώρηση στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η συζήτηση έχει αργήσει κάποιες ώρες ενώ οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναρξη στις 22:00 ώρα Ελλάδας, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο.

728X100 3 1

Φωτιά στη διαδικασία φαίνεται να έχει βάλει ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ με δηλώσεις ενώπιον δημοσιογράφων.

Όπως μετέδωσε το site των Σκοπίων republika.mk ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE καταγγέλλει ότι για προτάσεις χρηματισμού βουλευτών για να αποκτηθούν τα απαραίτητα 2/3 της Βουλής.

Σύμφωνα με την καταγγελία του «2 εκατομμύρια προτάθηκαν σε έναν βουλευτή, ενώ σε άλλους δύο έγινε πρόταση ενός εκατομμυρίου αλλά και 250.000 ευρώ αντίστοιχα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μποσνιακόφσκι έσπευσε άμεσα να διαψεύσει τις καταγγελίες και σύμφωνα με το πρακτορείο Mia έγραψε ότι «ο Ζόραν Ζάεφ αρνείται κατηγορηματικά τις πράξεις που του αποδίδουν μέσω λανθασμένων δημοσιευμάτων του Kurir και του Republika και τα οποία μιλούν για δωροδοκίες και εκβιασμούς».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!