ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι PitATAKEΣ επιστρέφουν


Τα Pitatakia σε συνεργασία με το Comedy Lab παρουσιάζουν τις PitATAKEΣ Season 2, ένα πρωτότυπο show «stand-up comedy pitατάκας».

KEN 4

Οι PitATAKEΣ είναι μία σειρά από webisodes, που προβάλλονται αποκλειστικά στο pitatakes.com. Σε κάθε webisode, το οποίο διεξάγεται στο PitATAKEΣ Champions Club, 4 κορυφαίοι stand-up comedians, χωρισμένοι σε 2 ομάδες, διαγωνίζονται για την πιο απίστευτη, αστεία ατάκα, προσπαθώντας να κάνουν τον αντίπαλο να γελάσει.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού σημείωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια λεπτά θέασης και 1 εκατομμύριο views, παραμένοντας σταθερά στα top-40 trending videos του ελληνικού YouTube.

Από την Κυριακή 21/10 και κάθε Κυριακή, 10 νέα ολοκαίνουρια webisodes, έρχονται να διασκεδάσουν τους λάτρεις του ελληνικού stand-up comedy. Το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς στο Facebook,  ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τον Most Valuable Pitατακαδόρο, αλλά και στο Instagram, στέλνοντας τα δικά του videos με #pitatakes.

Περισσότερες πληροφορίες

pitatakes.com

pitatakia

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!