Εσπερίδα για αγρότες επιχειρηματίες στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα

milonas 728x120

Αγρότες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν  σε επίκαιρα ευρωπαϊκά θέματα στο πλαίσιο εσπερίδας με ελεύθερη είσοδο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 6μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα (6ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο MICRO και οι δραστηριότητές του καθώς επίσης  και οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και ικανότητας λειτουργίας στην ανταγωνιστική  αγορά  της Ε.Ε. για νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες αγροτικών περιοχών.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε αγρότες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων αγροτικών περιοχών, αγροτικές ενώσεις και συνεταιρισμούς, καθηγητές και παρόχους κατάρτισης, καθώς και σε φοιτητές, σπουδαστές και αποφοίτους σχετικών τμημάτων.

Διοργανωτές είναι η  EEOGROUP  Α.Ε. που συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο MICRO “Enhancing Competitiveness of Microenterprises in rural  areas” χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Erasmus+/KA2, υπό την αιγίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σε όσους από τους συμμετέχοντες επιθυμούν, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!