Στηρίζει Καραλαριώτου και ο Χαρακόπουλος – Η επιστολή προς Αυγενάκη

milonas

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου στο δήμο Λάρισας ανακοίνωσε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με επιστολή του προς τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή την έλευση σήμερα στη Λάρισα του τελευταίου.

Αναλυτικά η επιστολή του:

Αγαπητέ Γραμματέα, 

φίλε Λευτέρη,

Με χαρά σε καλωσορίζω στη Λάρισα. Λυπούμαι που δεν μπορώ να το κάνω δια ζώσης, καθώς βρίσκομαι σε αποστολή στη Μόσχα ως ομιλητής στο 4ο Διεθνές Χριστιανικό Φόρουμ.

Θέλω, όμως, να χαιρετίσω την επισφράγιση με την παρουσία σου της υποψηφιότητας της Ρένας Καραλαριώτου για το δήμο της Λάρισας.

 

H Νέα Δημοκρατία, πιστή στις δημόσιες δεσμεύσεις του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάδειξη των υποψηφίων στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, σέβεται τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών. Στηρίζει υποψηφιότητες που καταφέρνουν με συναινετικές διεργασίες να ενώσουν δυνάμεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας την ηχηρή απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης για ενότητα, που είναι βασική προϋπόθεση για τη νίκη.

Η στάση ευθύνης όλων των στελεχών και των δυο δημοτικών μας παρατάξεων -και ιδιαίτερα του Θανάση Μαμάκου που έβαλε το εμείς πάνω από το εγώ- είναι προάγγελος της αλλαγής στο δήμο Λαρισαίων. Με ενότητα και συστράτευση όλων νικάμε!

Καλή επιτυχία!”

Πηγή: onlarissa.gr

Facebook Comments

error: Content is protected !!