Άτυχη κοπέλα στη Λαμία, τραυματίστηκε από τάκο φορτηγού

milonas 728x120

Απίστευτο ατύχημα έγινε σήμερα, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί, στη διασταύρωση Λεωσθένους με Φειδίου, στο κέντρο της Λαμίας, με τον τραυματισμό μιας νεαρής κοπέλας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Συγκεκριμένα, φορτηγό επιχειρούσε να ανεβεί σε πεζοδρόμιο μπροστά σε επιχείρηση όπου θα ξεφόρτωνε τσουβάλια με προϊόντα και χρησιμοποίησε πέδιλο (τάκο) για τη στήριξη του πίσω λάστιχου.

Επειδή το κακό δεν αργεί να γίνει, την ώρα που επιχειρούσε να «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο, έσκασε το λάστιχο που κοντραριζόταν με τον τάκο, με αποτέλεσμα αυτός να εκτοξευτεί.

Διανύοντας μια απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων – ουσιαστικά ένα μικρό τετράγωνο αφού το φορτηγό ήταν στη διασταύρωση με την Παλαιολόγου και ο τάκος βρέθηκε στη μέση της Φειδίου – βρήκε στο πόδι μια νεαρή κοπέλα που έτυχε να περνά τον δρόμο.

Η δύναμη με την οποία χτύπησε την κοπέλα ήταν τόση, ώστε να της προξενήσει σοβαρή πληγή στο πόδι και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο μαζί με πλήρωμα της Άμεσης Δράσης.

Είναι πραγματικά απίστευτη, όχι μόνο η απόσταση που διήνυσε ο… ιπτάμενος τάκος, αλλά και ότι πέρασε από σταθμευμένα οχήματα, τραπέζια και άλλα εμπόδια που υπήρχαν στο ενδιάμεσο, μέχρι να βρει την κοπέλα.

Από τη μία οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών που βγήκαν πρώτοι να δουν τι έγινε, έκαναν λόγο για ατυχία της κοπέλας, αφού τη χτύπησε από τόση μεγάλη απόσταση, από την άλλη όμως έλεγαν ότι στάθηκε τυχερή που δεν τη χτύπησε στο κεφάλι, καθώς τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή του τραυματισμού και των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού.

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!