Ελεύθερος ο DJ Ντέιβιντ Μοράλες μετά τη σύλληψή του για ναρκωτικά

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ



Ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός David Morales αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, μετά τη σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών στην Ιαπωνία νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Ο Μοράλες κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα στη νότια Ιαπωνία στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν 0,3 γραμμάρια MDMA στις αποσκευές του.

Ο βραβευμένος με το βραβείο Grammy DJ και παραγωγός αντιμετώπισε έως και επτά χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο τριών εκατομμυρίων γιεν λόγω των αυστηρών νόμων περί ναρκωτικών της Ιαπωνίας.

Ο Μοράλες αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δικά του και ότι κάποιος προσπάθησε να τον παγιδεύσει. Αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο συναυλίες στη χώρα ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου DJ δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο David Morales αφέθηκε ελεύθερος. Ο David είναι καλά και έχει ζητήσει να μεταβιβάσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που έχουν δείξει την υποστήριξή τους. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια»

Επιμέλεια: Άλκης Αποστολόπουλος


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, 02:53

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!