Υποψηφιότητα-έκπληξη για την περιφέρεια Κρήτης

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Κρήτης, ο οποίος θα είναι έκπληξη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αντίλαλος» της Μεσσαράς Ηρακλείου.

Επίσης, βάσει των όσων αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες εκλογές ως μάχη κατά του κομματικού κράτους, της απαξίωσης του κράτους δικαίου, μάχη για μια χώρα με θεσμούς που λειτουργούν σωστά με κέντρο τον πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με τους όρους του “Κλεισθένη”, εάν και μόνο δεν προηγηθούν οι εθνικές εκλογές. Σε περίπτωση, λοιπόν, που προηγηθούν οι εθνικές εκλογές ο νόμος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την αυτοδιοίκηση θα αλλάξει. Η ΝΔ θα καταργήσει το γονατογράφημα της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση», υποσχέθηκε ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος επισήμανε παράλληλα ότι το κόμμα του πιστεύει στην αποκέντρωση και όχι στο δυσλειτουργικό κράτος, λέει «όχι» στην πατρωνία από κομματικούς κυβερνητικούς εγκάθετους και θέλει την αυτοδιοίκηση ως μοχλό ανάπτυξης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

fbq('init', '1706173679639449'); fbq('track', "PageView");

$.getScript("http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js", function(){ FB.init({ appId: '219378041527087', cookie: true, xfbml: true, version: 'v3.0' }); facebookAPILoaded = true; }); }

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!