Αρχές του 2019 ο δεύτερος ογκολόγος στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου

stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου του 2019 θα έλθει δεύτερος μόνιμος ογκολόγος παθολόγος στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου όπως ανέφερε στον βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μεϊκόπουλο, ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Ματθαίος Δραμητινός. Ο κ. Μεϊκόπολος συναντήθηκε και συνομίλησε με τους γιατρούς  Ογκολόγους Παθολόγους κ.κ. Γεώργιο Ρήγα και Πρόδρομο Μιχαηλίδη.

KENT728X100

Ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το έργο που επιτελούν καθημερινά πραγματοποιώντας θεραπείες σε δεκάδες καρκινοπαθείς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσπαθώντας πάντα να βρίσκονται στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η επάνδρωση της Ογκολογικής Μονάδας και με δεύτερο μόνιμο γιατρό θα ανεβάσει περαιτέρω το επίπεδο προσφερομένων υπηρεσιών και θα συμβάλει στη καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η διαδικασία επιλογής για την πλήρωση 2ηςθέσης μόνιμου ογκολόγου παθολόγου που είναι  σε εξέλιξη, βρίσκεται σε τελική φάση και σύμφωνα με τις αναφορές του Διοικητή του Νοσοκομείου θα γίνει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2019. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η κρίση μέχρι την ως άνω ημερομηνία η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα ανανεώσει τη σύμβαση του Επικουρικού Ογκολόγου. Θα γίνουν προσπάθειες για να ξεπεραστούν οποιαδήποτε γραφειοκρατικά θέματα.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους γιατρούς της Μονάδας κ.κ. Γεώργιο Ρήγα, Πρόδρομο Μιχαηλίδη και το Νοσηλευτικό προσωπικό για το τεράστιο έργο που επιτελούν με επιστημονική επάρκεια και ανθρωπιά, αντιμετωπίζοντας τους ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα.

error: Content is protected !!