«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου απλώς σπιλώνουν την ιστορία και το έργο μίας μεγάλης παράταξης»

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Φαινόμενα τύπου Παπαντωνίου απλώς σπιλώνουν την ιστορία και το έργο μίας μεγάλης παράταξης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης σε ραδιoφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

KENT728X100 1

«Εμείς τα αντιμετωπίσαμε με πράξεις. Με δικό μας νόμο κινούνται σήμερα όλες οι νομικές διαδικασίες και μάλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να ψηφίζουν “όχι”. Να μη μας κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο» πρόσθεσε.

Κατέστησε σαφές, δε, ότι «ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ που άλλαξε την Ελλάδα, έχει κάνει την αυτοκριτική του για τα λάθη του. Αν βάλουμε στη ζυγαριά τη συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία, με τα λάθη που έγιναν, το αποτέλεσμα είναι σαφώς θετικό. Για τη διαστρεβλωμένη συζήτηση που γίνεται για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, οφείλω να πω ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούνται κανονικά».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ισχυρή εντολή, «ώστε να έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε μία προοδευτική ατζέντα στην κυβέρνηση. Αν δεν την έχουμε, δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός για να βγουν οι αριθμοί της κυβερνητικής πλειοψηφίας».

Όπως τόνισε, «το “Σχέδιο Ελλάδα” είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο και οφείλουμε να πείσουμε ότι υπάρχει προοπτική στη χώρα μας. Χωρίς υπερφορολόγηση, μακριά από καθεστωτικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ και τη Δικαιοσύνη, αλλά και στην αποθέωση του κρατισμού».ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!