Με φόντο τον… καρδιοχειρουργό έρχεται αύριο στη Λάρισα ο Σκουρλέτης – Σε “άνευ όρων” στήριξη επιμένει το ΚΙΝ.ΑΛ.

stergiou
fotou
728x110 3

Σε “ειδική αποστολή” ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, καταφθάνει αύριο Σάββατο στη Λάρισα. Η αμιγώς αυτοδιοικητική ατζέντα που ανακοινώθηκε, ξεκαθαρίζει πως το πρωτοκλασάτο στέλεχος του μεγάλου κυβερνητικού εταίρου, θα βρεθεί στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για να βάλει σε μία τάξη στις προεκλογικές ανησυχίες των τοπικών στελεχών.

Και βέβαια να αποσαφηνίσει το μείζον ζήτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκεί όπου μία σχεδόν βέβαιη (προ μηνών) στήριξη του Νίκου Τσιλιμίγκα, τέθηκε εν αμφιβόλω από τις “κοκορομαχίες” μερίδας τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής.

Στο δια ταύτα, όλα δείχνουν πως εν τέλει ο Λαρισαίος καρδιοχειρουργός θα τύχει και της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που – όλως παραδόξως – αποδέχονται και οι διαφωνούντες από το ΚΙΝΑΛ, αν και επιμένουν να θυμίζουν το στόχο του κόμματος για “στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ” στις εκλογές.

Που δεν τα βρίσκουν; Αυτό το ερώτημα μάλλον απαντάται με τις αλλεπάλληλες διευκρινήσεις σε δηλώσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα, ότι “προφανώς και κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να είναι άνευ όρων…”.

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3 1
error: Content is protected !!