Η σύντροφος του δημοσιογράφου ζήτησε τη βοήθεια του Τραμπ για να βρεθεί το σώμα του

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΤη βοήθεια του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για να βρεθεί το σώμα του δολοφονημένου Τζαμάλ Κασόγκι ζήτησε η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου, Χατιτσέ Τσενγκίζ, στη διάρκεια μνημόσυνης τελετής.

«Θα ήθελα να στείλω αυτό το μήνυμα στον κ. Τραμπ: Ήρθα για να υποστηρίξω τις νομικές προσπάθειες της Τουρκίας στο να δοθεί φως σε αυτήν την κατάσταση και στο να ανακαλυφθεί το πού βρίσκεται το σώμα του», είπε η ίδια σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της για όσους παρευρέθηκαν σε μια μνημόσυνη τελετή που έλαβε χώρα στην Ουάσινγκτον.

«Αν και έχει περάσει ένας μήνας από τη δολοφονία του Τζαμάλ, το σώμα του δεν έχει παραδοθεί ακόμη στους αγαπημένους του και η κηδεία του δεν έχει τελεστεί ακόμη», σημείωσε, προσθέτοντας: «Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνεις κάποιος (…). Και ακόμη δεν μπορέσαμε να το κάνουμε και ο πόνος μας είναι ακόμη νωπός, όπως την πρώτη ημέρα».

Οι τουρκικές Αρχές υποστηρίζουν ότι ο Κασόγκι στραγγαλίστηκε σχεδόν αμέσως αφ’ότου εισήλθε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Οκτωβρίου, και ότι το σώμα του διαμελίστηκε. Η Σαουδική Αραβία έχει παραδεχθεί τον θάνατο του δημοσιογράφου μέσα στην πρεσβεία.

Πηγή: Sputnik


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 04:19

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!