«Έφυγε» ο ιδρυτής της Space Hellas Δημήτρης Μανωλόπουλος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε ηλικία 74 ετών ο ιδρυτής της Space Hellas Δημήτρης Μανωλόπουλος, αφήνοντας πίσω του ένα πολύ σημαντικό έργο.

KEN 4

«Η Space Hellas υποκλινόμενη με ιδιαίτερη συγκίνηση, αποχαιρετά το δικό της άνθρωπο, που διακρίθηκε σε όλη του τη ζωή για το μεγάλο πάθος για τη δουλειά του και κυρίως για το μοναδικό τρόπο που διοικούσε και αγαπούσε τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος ήταν ένας άξιος ηγέτης, οραματιστής, πρωτοπόρος, καθοδηγητής, εργατικός, ευθύς, ακέραιος και ακριβοδίκαιος, ένας χαρισματικός άνθρωπος που υπηρέτησε πάντα τις αξίες του» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Δημήτρης Μανωλόπουλος γεννήθηκε το 1944. Σπούδασε Electronic Engineering και είχε περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις και στις διεθνείς επιχειρήσεις.

Το 1985 σηματοδοτεί το μεγαλύτερο σταθμό της επαγγελματικής του πορείας, με την δημιουργία της Space Hellas, μιας ελληνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα έργα της υψηλής τεχνολογίας.

Η επιτυχημένη πορεία της Space Hellas, από την ίδρυσή της το 1985 μέχρι σήμερα, είναι απόλυτα συνυφασμένη με το όραμα και το έργο του Δημήτρη Μανωλόπουλου, ώστε σήμερα να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς παρόχους της χώρας όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το 2013 ο Δημήτρης Μανωλόπουλος παρέδωσε την ηγεσία της εταιρείας στη νεότερη γενιά των στελεχών της με επικεφαλής τον γιό του Σπύρο Μανωλόπουλο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!