Τα δημοτικά κτήρια του Δήμου Ελασσόνας στο δίκτυο φυσικού αερίου

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην υπογραφή Συμβάσεων Σύνδεσης φυσικού αερίου για τα 10Δημοτικά κτίρια της Ελασσόνας, προχώρησε ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 05.11.2018 με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ.Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων κα. Ευθυμία Καλογήρου.

ΟΔήμαρχοςΕλασσόνας ανέφερε ότι η σύνδεση των Δημοτικών κτιρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα συνεισφέρει στον περιορισμό των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί να επιτευχθεί από τέτοιες δράσεις οι οποίες έχουν άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα.Τόνισε επίσης ότι το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο και ότι θα έχουν άμεσο οικονομικό όφελος από τη χρήση του φυσικού αερίουτόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣκ. Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι οι εργασίες κατασκευής του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ελασσόνα έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και ότι το δίκτυο της περιοχής, υπολογίζεται να τροφοδοτηθεί εντός  της  πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβριου  2018 .

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε η καΚαλογήρου Ε.,το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ελασσόνας είναι μεγάλο, καθώς έχουν ήδη κατατεθεί 760αιτήσεις σύνδεσης ενώ έχουν ήδη συμβληθεί με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι πρώτοι καταναλωτές. Η ανάπτυξη του Δικτύου θα συνεχιστεί με σκοπό να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελασσόνας, σύμφωνα πάντα με το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πολιτών.

Στο επόμενο διάστημαμεταξύ 12-15 Νοεμβρίου  προγραμματίζεται η επίσκεψη της κινητής μονάδας εξυπηρέτησης πελατώνστην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας όπου οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για θέματα των νέων συνδέσεων αλλά και του τρόπου της ασφαλούς χρήσης του καυσίμου.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!