Πήραν… “φωτιά” τα τηλέφωνα στην Αγιά – Σε εξέλιξη δημοσκόπηση για το δήμο

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γνωστή και πιστοποιημένη εταιρεία μετρήσεων των Αθηνών αυτή τη φορά – κι όχι διαδικτυακή σελίδα μηδενικής αξιοπιστίας – πραγματοποιεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα τηλεφωνική μέτρηση στην περιοχή του δήμου Αγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, στο ερωτηματολόγιο περιλαμβάνονται τα εξής ονόματα, για τα οποία οι ερωτηθέντες απαντούν εάν επιλέγουν κάποιον για δήμαρχο: Αντώνης Γκουντάρας, Βάσω Αλεξανδρίδου, Γρηγόρης Καλαγιάς, Θάνος Ολύμπιος και Δημήτρης Ευθυμίου.

Πρόκειται δηλαδή για ό,τι είναι μέχρι στιγμής γνωστό από το ρεπορτάζ. Ο νυν δήμαρχος που δεδομένης της εκ νέου υποψηφιότητας της Άννας Βαγενά (η οποία φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά του πολιτικά) στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στο Νίκο Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μάλλον έχει ως μοναδική επιλογή ξανά το δήμο, εκτός κι αν επιλέξει να… πάει σπίτι του.

Από την αντιπολίτευση ο επικεφαλής Γρηγόρης Καλαγιάς και ο Θάνος Ολύμπιος οι οποίοι – όπως ανακοινώθηκε – θα συμμετάσχουν σε προκριματικές εκλογές της παράταξής τους την ερχόμενη Κυριακή, 11 Νοεμβρίου.

Στα νέα πρόσωπα συγκαταλλέγονται η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βάσω Αλεξανδρίδου και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ευθυμίου. Ο τελευταίος φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει την υποψηφιότητά του, ενώ η κ. Αλεξανδρίδου “ζυγίζει” τα πράγματα, αναμένοντας τη διαμόρφωση του τοπίου.

Στο ερωτηματολόγιο ζητείται επίσης άποψη για τις επιδόσεις της παρούσας δημοτικής αρχής, η αποτύπωση των “κακώς κειμένων” εφόσον υφίστανται κατά τους ερωτηθέντες, αλλά και η ψήφος τους στις τελευταίες εθνικές εκλογές, καθώς και η πρόθεση για τις επόμενες.

Προφανώς κάποιοι έχουν πάρει στα πολύ “ζεστά” την υπόθεση στο δήμο Αγιάς…

Απόστολος Ράιδος

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!