Στην τελική ευθεία η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Στους οικείους του Κωνσταντίνου Κατσίφα αναμένεται να αποδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες η σορός του, μετά από σχετική παρέμβαση της προεδρίας της Αλβανίας.

KEN 728X100

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δικηγόροι της οικογένειας συναντήθηκαν με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρει ότι ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα μεταβαίνουν από το χωριό Βουλιαράτι στα Τίρανα για να παραλάβουν τη σορό.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι οι γονείς του 35χρονου αναμένεται να παραλάβουν την σορό του γιους τους από το νεκροτομείο Τιράνων στις 12 τα μεσάνυχτα, και στην συνέχεια θα επιστρέψουν στο Αργυρόκαστρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα τελεστεί την Πέμπτη.

Καταλυτική θεωρείται η παρέμβαση του προέδρου της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, ο οποίος, σύμφωνα με το epiruspost.gr, επικοινώνησε με τον βουλευτή της ομογένειας Βαγγέλη Ντούλε χθες το βράδυ, και έκτοτε οι εξελίξεις τρέχουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην Εισαγγελία Βαρεών Εγκλημάτων στα Τίρανα έγινε η συνάντηση κλιμακίου συμβούλων από το επιτελείο του Αλβανού προέδρου στην Γενική Εισαγγελία του Κράτους με την Γενική Εισαγγελέα Άρτα Μάρκου και με την συμμετοχή της Προϊστάμενης της Εισαγγελίας Ντονίκα Πρέλια. Η Εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν και στην ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη. Έτσι η συνάντηση των συμβούλων του προέδρου έληξε με την δέσμευση από την πλευρά της ότι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης θα έχει υπογραφεί το πρωτόκολλο αποδέσμευσης από το νεκροτομείο των Τιράνων ώστε η σορός να παραληφθεί από την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να ακολουθήσει η κηδεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!