ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετράχρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άτομα ενώ βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΣοκ προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός τετράχρονου κοριτσιού ενώ αυτό νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στην Ινδία.

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Ούταρ Πραντές, της πόλης Λάκναου, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.

Το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου μετά από δάγκωμα φιδιού, εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά του ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βιάστηκε από έναν νοσηλευτή και τέσσερα άλλα άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην αποτρόπαια αυτή πράξη, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι τέσσερις.

Οι επιθεωρητές που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση έχουν ζητήσει πρόσβαση στο υλικό που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας του νοσοκομείου.

Παράλληλα οι επιθεωρητές προσπαθούν να διαπιστώσουν τον λόγο που το κοριτσάκι είχε μείνει μόνο του στην μονάδα εντατικής θεραπείας.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, 05:37

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!