ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένει στην υποψηφιότητά της για τον Δήμο Βόλου η Φωτεινή Κοκκινάκη [βίντεο]

Επιμένει στην υποψηφιότητά της για τον δημαρχιακό θώκο η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βόλου Φωτεινή Κοκκινάκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA.

«Με δική τους πρωτοβουλία συναντήθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Η κ. Κοκκινάκη τόνισε ότι οι κ.κ. Παπαδούλης, Βενέτης, Παντσάς συναντήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία με τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Αυτοί πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβανόμενοι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην πόλη του Βόλου. Εμείς συζητάμε ως κομματικά στελέχη από καιρό. Ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αρνητικοί. Αντιθέτως. Οι συζητήσεις δεν τελείωσαν. Συνεχίζονται. Και μας ενδιαφέρει ως μέλη της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» να προχωρήσουμε σε ένα επόμενο στάδιο».

«Ο Σκουρλέτης δεν συζήτησε ονόματα»

Η κ. Κοκκινάκη σημείωσε επίσης σχετικά με τη συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας:

«Δεν έγινε συζήτηση με τον Σκουρλέτη για τα ονόματα. Σας ενημερώνω, παρότι εγώ δεν ήμουν στη σύσκεψη οτι η συζήτηση ήταν σε διαφορετικό επίπεδο, στη λογική της συναίνεσης, του ανοίγματος στην κοινωνία, της στήριξης των αυτοδιοικητικών κινήσεων και της συνεργασίας με τις αυτοδιοικητικές κινήσεις που στηρίζονται από το ΚΙΝΑΛ. Πρέπει ο υποψήφιος δήμαρχος να προκύψει μέσα από τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Τα κόμματα θα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας δουλειά» τόνισε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Facebook Comments