ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σκιάθος στη World Travel Market 2018

Με μια ιδιαίτερα παραγωγική εκθεσιακήπαρουσία στη World Travel Market, την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου Σκιάθου για το 2018. Σε ένα τριήμερο κατά το οποίο, χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες από όλον τον πλανήτη έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, η Σκιάθος, που θεωρείται ένας από τους πλέον καθιερωμένους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, έδωσε το παρών με δικό της stand εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ.

Με την ιδιωτική πρωτοβουλία του νησιού να ανταποκρίνεται θεαματικά στη στοχευμένηεκθεσιακή συμμετοχή του Δήμου, η επισκεψιμότητα κρατήθηκε όλο το τριήμερο σε αξιοσημείωτα επίπεδα και τα ραντεβού ήταν αλλεπάλληλα, παρουσία του συνόλου των μεγάλων ξενοδοχείων και των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Σκιάθου, ενώ τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν ερμηνεύονται ως άκρως θετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις επαφές με τους καθιερωμένους μεγάλους tour operators, όπως ενδεικτικά, Thomas Cook, TUI, Airtours, κλπ, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την Σκιάθο από δημοσιογράφους, bloggersκαι από πολλά μικρότερα ταξιδιωτικά γραφεία που εξειδικεύονται στον ποιοτικό τουρισμό αλλά και τους τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα.

Εκτός από τους επιχειρηματίες του νησιού, στη World Travel Market παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας.

Facebook Comments