Παν-αναπηρικό Συλλαλητηρίο

milonas 728x90 1
728x110 2

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) θα πραγματοποιήσει σύσκεψη την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial, Φαρσάλων 182, 41335, Λάρισα, τηλ: 2410 687600. Στην σύσκεψη θα προεδρεύσει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η διοργάνωση Παν-αναπηρικού Συλλαλητηρίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, Άγαλμα Βενιζέλου (Πλατεία Αριστοτέλους), στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία καθώς και η ενημέρωση των Φορέων του Αναπηρικού Κινήματος Θεσσαλίας για τα τρέχοντα και καίρια ζητήματα που απασχολούν τα Άτομα με Αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους.

Ζητούμε, με αφορμή την τέλεση των εργασιών της συσκέψεως μας, το οποίο θα παρακολουθήσουν σύνεδροι από σωματεία Α.μεΑ., γονέων αυτών και χρονίως πασχόντων από όλη τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και την παρουσία του προέδρου της ΕΣΑμεΑ, EDF, και της Ε.Ο.Κ.Ε., Ιωάννη Βαρδακαστάνη,όπως καλύψετε τη σύσκεψη μας.-

error: Content is protected !!