“Σε αφήνουμε να αυτοαποθεωθείς”: Πυρά κατά Ευαγγέλου από αντιπολίτευση που δε θα πάει στον απολογισμό

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με αφορμή την ανακοίνωση από την πλευρά του Δήμου Ελασσόνας, για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Απολογισμός πεπραγμένων παρούσας δημοτικής αρχής) στις 15 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα του θεάτρου “Βασίλη Φαρμάκη”, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης “Ολύμπου Πολιτεία”, “Νέα Πορεία”, “Δύναμη Ανατροπής και Ευθύνης” και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καστανάρας και Χρυσούλα Προβίδα, αντίστοιχα, καταθέτουν από κοινού την παρακάτω δήλωση:

“Συνεπής στην ασυνέπειά του…για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, στο να τηρήσει την διαδικασία και το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπεται, για αυτές τις περιπτώσεις, επαναλαμβάνει επακριβώς τα ίδια πεπραγμένα μη τηρώντας τον κανονισμό για ακόμη μια φορά. Μάλιστα μόλις πρόσφατα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου έγινε η σχετική συζήτηση, υποσχέθηκε την τήρηση της διαδικασίας από πλευράς του, αναγνωρίζοντας έτσι έμμεσα και το λάθος του, την προηγούμενη φορά. Με αποτέλεσμα; Να διαπράττει ξανά λάθη, επαναλαμβανόμενα. Σύμπτωση όμως που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

Τίποτα δεν έγινε για ακόμη μια φορά. Ούτε τα κείμενα του απολογισμού κατατέθηκαν αλλά και ούτε διευθετήθηκαν οι ομιλίες και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες, με ευθύνη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται διαδικαστικά.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η κριτική και οι απαντήσεις ενώπιον του κοινού, είναι κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον κ. Ευαγγέλου, όταν μάλιστα υπάρχουν και αναπάντητα (!!!) ερωτήματα σε πολλά θέματα, για το πως λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια…

Επειδή λοιπόν ως αντιπολίτευση, δεν προτιθέμεθα να λειτουργήσουμε διακοσμητικά στο σόου της Πέμπτης, αφήνουμε τον κ. Ευαγγέλου, να αυτοαποθεωθεί για ακόμη μια φορά και αποφασίζουμε με λύπη μας, να μην συμμετάσχουμε στην διαδικασία και τη συνεδρίαση της Πέμπτης.”

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!