Βελτιώνουμε την είσοδο της πόλης με εργασίες 3.000.000 ευρώ

O Γιώργος Καλτσογιάννης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, με παρέμβασή του στο TheNewspaper.gr επισημαίνει:

Η είσοδος της πόλης του Βόλου από την πλευρά της Λάρισας αλλάζει όψη μέσω των ασφαλτικών εργασιών οι οποίες έχουν ξεκινήσει ήδη και αφορούν το ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα, ενώ πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες και από την άλλη πλευρά του δρόμου, δηλαδή καθώς έρχεται κάποιος από Λάρισα προς Βόλο..

Η είσοδος της πόλης αναβαθμίζεται με ένα έργο που συνολικά θα έχει προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ, ενώ οι εργασίες θα «κουμπώσουν» με το άλλο μεγάλο έργο της Περιφέρειας μπροστά από το ΠΕΒ το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει ένα προϋπολογισμό 8.000.000 ευρώ.

Στην προσπάθειά μας για όλο και πιο ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός άντλησαν τους απαιτούμενους πόρους για να υλοποιηθούν μια σειρά εργασιών στα κομμάτια των ασφαλτικών, της σήμανσης, της ασφάλειας και του ηλεκτροφωτισμού.

Και ήδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις για την συντήρηση στην είσοδο της πόλης που είναι ορατές από τους πολλούς καθημερινά διερχόμενους οδηγούς. Ειδικότερα έχουν προχωρήσει εργασίες  κατασκευής φρεατίων,  αγωγών από οπλισμένους τσιμεντοσωλήνες, διάνοιξης, αποξήλωσης κατεστραμμένων στηθαίων και τοποθέτηση  νέων, καθαρισμός ερεισμάτων μήκους  και τοποθέτηση νέων βάσεων ιστών ηλεκτροφωτισμού.

Με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς θα προχωρήσουν οι αντίστοιχες εργασίες και στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μέριμνά μας είναι να οδηγούν και να μετακινούνται οι οδηγοί και οι συνεπιβάτες σε δρόμους ασφαλείς από όλες τις απόψεις. Άλλωστε η είσοδος της πόλης αποτελεί επιπλέον και την βιτρίνα της κάθε περιοχής, την πρώτη εικόνα που αποκτά ο επισκέπτης.

Ταυτόχρονα η Περιφέρεια προχωρεί σε εργασίες στο οδικό δίκτυο και από τον Βόλο προς τα Φάρσαλα καλύπτοντας και από εκείνη την πλευρά τις ανάγκες στην είσοδο της πόλη, ενώ ήδη έχουν γίνει εργασίες από Βόλο προς Αγριά. Επομένως από όλες τις πλευρές εισόδων η πόλη αναβαθμίζεται με νέα λειτουργικά και ασφαλή οδικά δίκτυα. Με έργα ουσίας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια όλων μας.

Facebook Comments