Νέα τροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

KEN 4

Σύμφωνα με έγγραφα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που δίνει στη δημοσιότητα το popaganda.gr τα αποτελέσματα στη χρήση ναρκωτικών είναι αρνητικά.

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Όπως φαίνεται και στα έγγραφα στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία, γεγονός που αλλάζει όλα είχαν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για την υπόθεση. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Μαζί με τις τοξικολογικές εξετάσεις ωστόσο δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για: Έντονη συμφόρηση των αγγείων του εγκεφάλου και των λεπτομηνίγγων με εξαγγειώσεις ερυθρών αιμοσφαιρίων εστιακά, έντονο οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων με παρουσία ενεργοποιημένων κυψελιδών μακροφάγων που φαγοκυτταρώνουν αιμοσιδηρίνη, ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου.

Τέλος πολύ σύντομα αναμένεται να συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!