Έθεσε όρο ο Παντσάς στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του βιβλίου του;

milonas 728x120

Αλιεύσαμε αιχμηρό σχόλιο για τον Απόστολο Παντσά από το site της αυτοδιοίκησης και το παρουσιάζουμε αυτολεξεί.

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr για το δήμο Βόλου ο ΣΥΡΙΖΑ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ Απόστολο Παπαδούλη και τον γιατρό Απόστολο Παντσά, ο οποίος, ωστόσο, έχει δύο μειονεκτήματα:

-Το πρώτο είναι παλαιό και αφορά την πολιτική του πορεία, καθώς διετέλεσε διαδοχικά στέλεχος της ΝΔ, της Πολιτικής Άνοιξης και του ΚΕΠ του Δ.Αβραμόπουλου.

-Το δεύτερο είναι νέο και αφορά την καλλιτεχνική πτυχή του κ. Παντσά, ο οποίος, όπως πληροφορείται η aftodioikisi.gr, έθεσε ως προϋπόθεση, σε περίπτωση που, τελικώς, επιλεγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητά του να μην ανακοινωθεί πριν την περασμένη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, οπότε και παρουσίασε στο Βόλο την υβριδική (σ.σ. όπως ο ίδιος την χαρακτηρίζει) συλλογή διηγημάτων και ποιημάτων του «99+1 Ράμματα, μεταλλικά». «Ο αφηγηματικός σε συνάρτηση με τον ποιητικό λόγο τελικά μετουσιώνεται σε εργαλείο που πασχίζει να συρράψει τα τραύματα εκείνα του ψυχικού όλου τα οποία το νυστέρι της ανθρώπινης συμπεριφοράς μπορεί να προκαλέσει», γράφει ο κ. Παντσάς για το βιβλίο του, αλλά, καθώς φαίνεται, παρότι γιατρός ο ίδιος, δύσκολα θα καταφέρει να συρράψει τα τραύματα που έχει προκαλέσει η πολιτική πορεία του και, εσχάτως, και η συμπεριφορά του σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

error: Content is protected !!