Αίσιο τέλος για κυνηγό που εγκλωβίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι

stergiou
fotou
728x110 3

Μια μεγάλη περιπέτεια έζησαν δύο φίλοι, οι οποίοι πήγαν για κυνήγι στην ορεινή Φωκίδα του δήμου Δωρίδας. Πρόκειται για έναν 54χρονο και ένας 69χρονο, που ξεκίνησαν χθες το πρωί από την Πάτρα με προορισμό την ορεινή Τοπική Κοινότητα «Κάμπος» της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου και λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ενός.

728X100

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της ομίχλης και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, οι δύο φίλοι χωρίστηκαν, με τον 69χρονο να μη βρίσκεται στον προκαθορισμένο χώρο την ώρα που έπρεπε. Αμέσως, ο 54χρονος ξεκίνησε τις αναζητήσεις με αρνητικό αποτέλεσμα, κάτι που τον ανάγκασε να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία διέθεσε προσωπικό από τη Ναύπακτο.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του κυνηγού, από αστυνομικούς και πυροσβέστες και με τις υποδείξεις του 54χρονου φίλου του.

Τελικά, ο 69χρονος εντοπίστηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι ελαφρά τραυματισμένος στο χέρι, πιθανόν μετά από πτώση σε δύσβατο μονοπάτι, για να κλείσει με θετικό τρόπο η περιπέτεια των δύο κυνηγών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GRΠΗΓΗ

error: Content is protected !!