ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας με το «ΙΑΣΩ»

milonas

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον κλάδο Υγείας καθώς μετά την πώληση του νοσοκομείου «Υγεία», έρχεται στο προσκήνιο ενδεχόμενο πώλησης μέρους ή του συνόλου των μετοχών του ομίλου «ΙΑΣΩ».

Οι μέτοχοι της μητρικής του ομίλου έχουν δεχθεί προσφορά από private equity fund. Η προσφορά τελεί υπό σειρά αιρέσεων με βασικότερη τη διενέργεια νομικού και οικονομικού ελέγχου.

Η λειτουργία της κλινικής του ομίλου ξεκίνησε το 1996, ενώ πρόσφατα πουλήθηκε το ΙΑΣΩ General. Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ελλάδα, με τρεις μονάδες υγείας, δύο στην Αθήνα και μία στη Λάρισα,  Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Αττική, τον Φιλοκτήτη και τράπεζα βλαστοκυττάρων.

Η ανακοίνωση του ΙΑΣΩ

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία αναφέρονται σε Δημόσια Πρόταση από αμερικανικό fund προς τους μετόχους της εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε. (εφεξής η Εταιρία), και σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρία ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Αρχικά η Εταιρία διευκρινίζει ότι δεν έχει υποβληθεί δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών της.

Η Εταιρία έχει δεχθεί μη δεσμευτική πρόταση από fund του εξωτερικού, η οποία τελεί υπό σειρά αιρέσεων και υπό την προϋπόθεση ότι θα προηγηθεί νομικός και οικονομικός έλεγχος.

Διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δύναται να αποσυρθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια του fund και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα μετουσιωθεί σε δεσμευτική προσφορά.ΠΗΓΗ

Facebook Comments

error: Content is protected !!