ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Σαλβίνι «κάρφωσε» αστυνομική επιχείρηση την ώρα που αυτή εξελισσότανΟ Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι ανακοίνωσε μέσω του Twitter σήμερα το πρωί ότι είχε μόλις ολοκληρωθεί επιχείρηση της αστυνομίας κατά μελών της νιγηριανής μαφίας, η οποία δρα στην βόρειο Ιταλία.

«Σαράντα εννέα μαφιόζοι οι οποίοι ευθύνονται για απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό, εμπρησμούς και επιθέσεις, συνελήφθησαν πριν από λίγες ώρες στο Παλέρμο της Σικελίας. Αλλά οι καλές ειδήσεις δεν τελειώνουν εδώ. ‘Αλλοι δεκαπέντε νιγηριανοί μαφιόζοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στο Τορίνο, και στην συνέχεια μπήκαν χειροπέδες σε οκτώ διακινητές ναρκωτικών (οι οποίοι ήταν παράτυποι μετανάστες ή είχαν άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους) στην πόλη Μπολοτσάνο. Ευχαριστώ τα όργανα της τάξης. Η ημέρα ξεκίνησε όμορφα!», έγραψε στο Twitter o Σαλβίνι.

Ο αρχισεισαγγελέας του Τορίνο Αρμάντο Σπατάρο όμως παρενέβη και επέπληξε τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών για την άμεση διάδοση της είδησης:

«Η είδηση δόθηκε ενώ η επιχείρηση βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη», εξήγησε με ανακοινωθέν του ο Σπατάρο. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα «ο υπουργός Εσωτερικών μελλοντικά να αποφύγει τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να πληροφορείται τουλάχιστον σχετικά με την κατάλληλη χρονική παράμετρο, ώστε να μην κινδυνεύσει να ζημιώσει το σύνολο των ερευνών».

Ο Ματέο Σαλβίνι, όμως, δεν δέχθηκε τις παρατηρήσεις του δικαστικού και ανταπάντησε άμεσα. «Είναι απαράδεκτο να λέει κανείς ότι ο υπουργός Εσωτερικών μπορεί να ζημιώσει τις έρευνες», έγραψε και πάλι στο Twitter. Σύμφωνα με τον γραμματέα της Λέγκα, τέλος, «αν ο αρχιεισαγγελέας του Τορίνο είναι κουρασμένος, μπορεί να αποσυρθεί από την δουλειά του».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 18:38

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!