Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ένα Σαββατοκύριακο με χαμόγελα για τους περισσότερους. Ο Ερμής κινείται πλέον σε ορθή πορεία κι οι γιορτές πλησιάζουν. Μπορεί όλοι να νομίζατε ότι θα είναι ένα «τρελό» Σαββατοκύριακο με εξόδους, αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι θα χαλαρώσετε στο σπίτι με ταινία και ποπ κορν.

 

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μας Κριέ τα ψέματα τελείωσαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα λυθούν όλα όσα σε δυσκόλεψαν τις 3 εβδομάδες του ανάδρομου Ερμή. Οι παρεξηγημένες σχέσεις θα γίνουν ξανά καλές και τα love stories που σε ταλαιπωρούσαν θα έχουν το αποτέλεσμα που τους αξίζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταλαιπωρήθηκες αρκετά 3 βδομάδες τώρα. Το ξέρουμε. Όπως ξέρουμε ότι έχεις κάνει και μεγάλα σχέδια γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τελικά θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις σπίτι με ένα καλό βιβλίο, λίγη μουσική ή μια όμορφη ταινία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να νόμιζες ότι με το που γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν με τρόπο «μαγικό». Ωστόσο, δε ζούμε στον κόσμο του Harry Potter κι έτσι χρειάζεται λίγη υπομονή για να επανέλθουν όλα στους ρυθμούς που ήταν πριν τον ανάδρομο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, έχει έρθει η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου. Ας σ’το πούμε άλλη μια φορά. Ψάξε να δεις ποιο σεμινάριο ή ταξίδι μπορείς να κάνεις που θα σε βοηθήσει όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στην ίδια σου τη ζωή. Σαββατοκύριακο τώρα, θα έχεις χρόνο.

 

ΛΕΩΝ

Δεν ξέρω τι σχέδια έχεις για το Σαββατοκύριακο, αλλά θα σου προτείναμε κάτι οικογενειακό. Συγκεκριμένα, να φτιάξεις ένα λεύκωμα με το γενεαλογικό σου δέντρο και να πας σε εκείνο το μακρινό θείο που μένει μόνος του λίγα γλυκά κι ένα μεγάλο χαμόγελο. Θα το εκτιμήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε το Σαββατοκύριακο που περίμενες. Πήγαινε πρωί-πρωί να πάρεις τα απαραίτητα υλικά και στρώσου στη δουλειά. Κι αν οι γύρω σου δεν συμμεριστούν τη χαρά σου, ρίξε ένα σφουγγάρισμα να σου περάσει. Μην το παρακάνεις και σε βρει κουρασμένο η νέα βδομάδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ωραίο Σαββατοκύριακο για νέα ξεκινήματα. Είτε θέλεις να αλλάξεις δουλειά είτε απλώς το είδος της γυμναστικής που κάνεις, είναι ιδανικές μέρες. Ο Ερμής κινείται πλέον σε ορθή πορεία κι ό, τι σου αρέσει μπορείς να το επιχειρήσεις, αρκεί να πατάς λίγο τα πόδια σου στη γη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έμπνευσή σου αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται από τα παιδιά, αλλά κι από την ίδια την ανάγκη για δημιουργία. Δοκίμασε να πας με τα παιδιά σου ή τα ανίψια σου μια βόλτα στη φύση, να ζωγραφίσετε, να κάνετε χειροτεχνίες ή να στολίσετε το σπίτι. Θα περάσεις τέλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα ξεκίνημα που υπολόγιζες να κάνεις σε μια μικρή επιχείρηση, ανεξάρτητα της κύριας δουλειάς σου, δεν φαίνεται να πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περίμενες. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα βρεις το χρόνο και το θάρρος να ζητήσεις βοήθεια από την οικογένειά σου. Και θα τη λάβεις απλόχερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια προσπαθείς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Με τον Κρόνο στο κεφάλι σου, εδώ και ένα χρόνο, αρχίζεις και βλέπεις ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια. Τα όμορφα σε βρίσκουν μόνα τους κι αυτό που είσαι δεν είναι απαραίτητο να το γνωρίζεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έξοδα θα σε απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως να δυσκολεύτηκες λίγο παραπάνω τις τελευταίες 3 εβδομάδες με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στα οικονομικά σου, αλλά πλέον θα αρχίσεις να παίρνεις ανάσες. Να κάνεις καλύτερη διαχείριση και θα πάνε όλα καλά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου και γενικότερα η επαγγελματική σου ανέλιξη σε απασχολούν αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, με τον Άρη σύμμαχο, το μόνο που πρέπει να σε «ανησυχεί» είναι η ακρίβεια των στόχων σου. Να είσαι συγκεκριμένος για να έρθουν όσα επιθυμείς.

error: Content is protected !!