Ένα Mikel διαφορετικό από τ’ άλλα ετοιμάζεται στη Λάρισα – Δείτε φωτογραφίες

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η πασίγνωστη, στα πέρατα του κόσμου πια, αλυσίδα cafe, Mikel  που ξεκίνησε από τη Λάρισα, εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ετοιμάζει ένα ακόμη κατάστημα στη Λάρισα, το οποίο όμως θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Η «συνταγή» βέβαια θα είναι η ίδια, καθώς «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» ως γνωστόν, αλλά η διαφορά προκύπτει από την τοποθεσία στην οποία θα ανοίξει το  νέο Mikel και βάσει αυτής θα προσαρμοστεί ανάλογα.

Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε «οργασμό» εργασιών και προετοιμασιών αυτό το διάστημα και αναμένεται πολύ σύντομα το νέο κατάστημα να είναι έτοιμο να ανοίξει τις «πύλες» του.

Το καινούργιο Mikel λοιπόν θα βρίσκεται στην περιοχή του Σταθμού στη Λάρισα και συγκεκριμένα, μέσα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, εκεί που βρισκόταν το μπαρ (όπως βλέπουμε την κεντρική είσοδο του Σταθμού, αριστερά).

Και το νέο κατάστημα λειτουργήσει στα πρότυπα των υπολοίπων που έχει αναπτύξει η αλυσίδα Mikel, ωστόσο η διαφορά έγκειται  στην διακόσμηση, καθώς λόγω της συγκεκριμένης τοποθεσίας οι ιδιοκτήτες σκέφτηκαν να το κάνουν να θυμίζει «μουσείο» με εκθέματα που θα έχουν σχέση με τον σιδηροδρομικό σταθμό. Οι πληροφορίες μάλιστα υποστηρίζουν πως υπάρχει συνεργασία για τον λόγο αυτό και με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Λάρισας.

Στον χώρο θα δεσπόζει ένα παλιό βαγόνι, το οποίο …διασκευάζεται και σίγουρα θα είναι το στοιχείο, μαζί με άλλα, που θα κάνει την διαφορά.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθανασία Παύλου

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!