Τα ζώδια της Δευτέρας

milonas 728x120

Μια ακόμη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε κι είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί με χαμόγελα. Με διαφορά από τους πιο κερδισμένους του μήνα είναι οι Τοξότες και οι Ιχθύες, μιας και οι πλανήτες είναι σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για εκείνους. Ωστόσο, όλοι θα έχουν μια πολύ καλή εβδομάδα με ελάχιστη προσοχή στα σημεία.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ένας φίλος μπορεί να σε προσκαλέσει για ένα απρόσμενο ταξίδι ή να σου έρθει κάποια τρελή ιδέα που θα θελήσεις να βάλεις άμεσα σε εφαρμογή. Όπως και να έχει, αυτή η εβδομάδα κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι για σένα Κριέ μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μιας κι είναι άγιες οι μέρες, είναι μια εβδομάδα που θα ανακαλύψεις πόσοι άνθρωποι μπορούν να σε στηρίξουν σε όποια δυσκολία νομίζεις ότι υπάρχει στη ζωή σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και εμπιστεύσου την αλήθεια τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ φαίνεται ότι το σχέδιο που είχες είναι καταδικασμένο σε αποτυχία και είχε ήδη αρχίσει να χαλάει η διάθεσή σου, ξαφνικά ένας φίλος θα απλώσει το χέρι του για να σε βοηθήσει. Δέξου το και θα στεφθεί με επιτυχία ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καινούρια δουλειά σου, νομίζεις ότι είναι προβληματική στο κομμάτι της προσωπικής σου ελευθερίας. Δώσε λίγο χώρο και χρόνο να γνωρίσεις καλύτερα τους συναδέλφους, αλλά και τους κανόνες συμπεριφοράς και θα καταλάβεις ότι είναι όλα στο μυαλό σου.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια μέρα που σε ωθεί να πιστέψεις στο απίστευτο. Είτε αυτό είναι το να ζήσεις σε κάποια χώρα του εξωτερικού είτε το να κρατήσεις δυνατή τη φλόγα της αγάπης σε μια σχέση εξ’αποστάσεως. Κάνε λοιπόν το απαραίτητο «άλμα πίστης».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να καθίσεις εκ νέου και να δεις ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί καιρό με καθαρό μυαλό. Μόλις το κάνεις, θα καταλάβεις τις ευκαιρίες που σου ανοίγονται και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια συνεργασία επαγγελματική υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου τον τελευταίο καιρό. Βάλε «κάτω» τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να υπάρχουν και θα έχεις μόνο κέρδος, μιας και η μοιρασιά θα είναι 100% δίκαιη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θυμάσαι εκείνη τη δουλειά που μπήκαν λάθος υπογραφές στο συμβόλαιο και χάλασαν όλα; Ε, θα έρθει ξανά στην επιφάνεια κι αυτή τη φορά θα εξετάσεις με το σωστό τρόπο κάθε πιθανότητα. Αν όλα πάνε καλά, θα έχεις πολύ μεγάλο κέρδος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να περιμένεις το απροσδόκητο γι’ αυτή την εβδομάδα, φίλε Τοξότη. Είτε αυτό αφορά στον έρωτα της ζωής σου που θα χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα, είτε στο παιδί που ήθελες καιρό κι επιτέλους έρχεται, είτε στην αναγνώρισή σου ως άτομο από κάποιον που δεν περίμενες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας σύμβουλος θα σε βοηθήσει πολύ σήμερα. Αυτός μπορεί να είναι ή ένας έμπιστος συνάδελφός σου ή ο ψυχοθεραπευτής σου, που θα σου δώσει λύσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Εμπιστοσύνη είναι το μυστικό της επιτυχίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θυμάσαι που είχες παρεξηγηθεί με εκείνον το φίλο κι έλεγες ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει με τίποτα; Ε, όλη αυτή η επικοινωνία σιγά σιγά φτιάχνει γιατί καταλαβαίνεις ότι ακόμη κι αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τα «μικρά», σημασία έχουν τα «μεγάλα» της ζωής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια νέα ζωή ξεκινάει για σένα αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να είναι η καινούρια δουλειά που κυνηγάς καιρό ή εκείνη η προαγωγή στην ήδη υπάρχουσα δουλειά και αναγνώριση της προσπάθειάς σου. Αυτός ο Άρης βοήθησε πολύ το ζώδιό σου.

error: Content is protected !!