Το Γηροκομείο Λάρισας επισκέφτηκε η Καραλαριώτου

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Με στόχο την εκδήλωση της οφειλόμενης ηθικής και κοινωνικής συμπαράστασης σε εκείνους , που πάντα αξίζουν τον σεβασμό και την αγάπη μας  , επισκέφθηκε τ
ο Γηροκομείο Λάρισας  η Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου . Με τις απαραίτητες ευχές και τη σχετική συζήτηση με όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, η κ.Καραλαριωτου δήλωσε: «Συχνά για λόγους φυσικούς, οικονομικούς ή συναισθηματικούς, η οικογένεια γύρω μας γίνεται ακριβοθώρητη καθώς παιρνούν τα χρόνια. Τότε οι ψυχολογικές και σωματικές ανάγκες εξυπηρετούνται σε οίκους ευγηρείας όπου συχνά η μετάβαση και η προσαρμογή δεν είναι εύκολη.

Οι γονείς, ο παππούς κι η γιαγιά που ζουν εκεί, θέλουν τη συντροφιά μας, χρειάζονται το χάδι μας. Το ένιωσα σήμερα, όταν τους επισκέφτηκα στο Γηροκομείο. Ήταν όλοι πρόσχαροι, με όρεξη για ζωή, για γνώση , για ψυχαγωγία. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους, προφέροντάς τους κυρίως το “υστέρημα” του χρόνου και της αγάπης μας, όσο συχνότερα μπορούμε , με όλη μας την καρδιά.

“Το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον”. Εμείς λοιπόν θα κάνουμε αυτό που πρέπει έτσι ώστε να προσθέσουμε μόνο θετικά στοιχεία στο αρχαίο ρητό: καινούργιους φίλους, ψυχαγωγία, φροντίδα , αξιοπρέπεια. »

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή  και την συμπαράστασή της  στους εργαζόμενους του Ιδρύματος για το αξιόλογο κοινωνικό έργο που επιτελούν, ιδιαίτερα στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας .

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!