Τα ζώδια της Τρίτης

banner
milonas 728x120

Ωραία μέρα η σημερινή για τα περισσότερα ζώδια. Ιδιαίτερα δημιουργική για Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες και Αιγόκερους. Ενώ, σταθερά τυχεροί τον τελευταίο μήνα είναι οι Τοξότες κι οι Ιχθύες.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις σαν cartoon, μιας κι όλη μέρα θα σκάει πάνω από το κεφάλι σου ένα συννεφάκι με νέες ιδέες. Από το όποιο επαγγελματικό αδιέξοδο μπορεί να είχες, μέχρι εκείνο το δίλημμα στα ερωτικά σου, μην ανησυχείς. Θα σου έρθουν σήμερα οι ιδέες που χρειαζόσουν καιρό. Συγκεντρώσου σε ό,τι κάνεις και θα έρθουν μόνες τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ώρα να σκεφτείς να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι στη φύση, γιατί τον τελευταίο καιρό ασχολείσαι αποκλειστικά με τα πεζά πράγματα της καθημερινότητάς σου. Καλά τα υλικά αγαθά, αρκεί να μην ξεχνάς από πού προέρχεσαι. Κάνε αυτό το ταξίδι να χαλαρώσεις και να γεμίσεις θετικές σκέψεις για τις απαιτητικές μέρες στη δουλειά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πλησιάζουν γιορτές και νιώθεις ότι κοντεύει να σκάσει η ατζέντα σου, μιας κι όλος ο κόσμος θέλει να βγει μαζί σου; Ε, κάθε άλλο παρά κακό είναι αυτό. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά να αγοράσεις μερικά καινούρια ρούχα και είσαι έτοιμος/η. Μην ξεχνάς να είσαι ευγενικός/ή και στη δουλειά σου γιατί τα νεύρα μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι συγγραφέας ή κάνεις κάποια δημιουργική δουλειά, σήμερα θα νιώσεις μια ιδιαίτερη έμπνευση. Το ίδιο ισχύει κι αν ασχολείσαι με το marketing, μιας και η μέρα ενδείκνυται για νέες εποικοδομητικές ιδέες σε όλους τους τομείς. Στα ερωτικά σου, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και μια πολύ καλή βραδιά σε περιμένει.

 

ΛΕΩΝ

Μια δημιουργική μέρα ξημέρωσε και για σένα, αρχηγέ μας. Ειδικά αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, είναι μια ιδανική περίοδος να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι καινούριο που θα σου επιφέρει κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Επίσης, η μέρα είναι καλή για να βγεις να γνωρίσεις κόσμο αν είσαι single.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάξει, το Σαββατοκύριακο πέρασε κι είχες τόσες υποχρεώσεις που δεν έκανες ούτε γενική καθαριότητα, ούτε τακτοποίησες εκείνη τη μία μπλούζα που είναι παρατημένη στην πολυθρόνα. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και νεύρα στη δουλειά. Χαλάρωσε και σκέψου πως όταν γυρίσεις σπίτι θα σκουπίσεις και θα σφουγγαρίσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σε απασχολήσει σήμερα και θα τραβήξει όλη σου την προσοχή και την ενέργεια. Ωστόσο, με τις πνευματικές ικανότητες που έχεις, θα καταφέρεις να ανακαλύψεις τη λύση. Επίσης, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή σχετικά με θέματα που αφορούν στην υγεία σου και να ψάξεις ό,τι σου φανεί διαφορετικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη λες κι ιδανική Τρίτη τη σημερινή, μιας και το μόνο που θα σε απασχολήσει είναι το πώς προβάλλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και το πώς θα δείξεις στο σύντροφό σου την αγάπη σου. Πήγαινε ένα γυμναστήριο να τονώσεις (κι άλλο) τη διάθεσή σου, μετά ένα χαλαρό μπανάκι και το βράδυ που θα σε δει ο/η σύντροφός σου, θα είσαι πιο λαμπερός/ή από ποτέ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ωραία μέρα η σημερινή, φίλε μου Τοξότη, αν θέλεις να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι. Βγες για έναν καφέ με τα άτομα που θέλετε να πάτε και αρχίστε να ψάχνετε τις επιμέρους λεπτομέρειες. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή, αν ήδη πηγαίνεις, να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, όπως για παράδειγμα μια πολεμική τέχνη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεις λύση σε όλα σου τα αδιέξοδα μέσω της τέχνης και της δημιουργίας. Άσε τα λόγια του κόσμου στην άκρη και βάλε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου. Μόνο εσύ ξέρεις πόσα αξίζεις. Αν ασχολείσαι με μουσική, ποίηση ή ζωγραφική θα εμπνευστείς να φτιάξεις κάτι εξαιρετικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είσαι πολύ κοινωνικός (πώς κι έτσι;) τις τελευταίες μέρες, αλλά αν πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να λάβει μέρος σε κάποιες συζητήσεις, ίσως αρχίσεις να βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου σιγά σιγά. Η εξωστρέφεια, άλλωστε, είναι το μεγαλύτερό σου προτέρημα – ναι, έχεις κι απ’αυτά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, αυτή την περίοδο έχεις το άγγιγμα του Μίδα. Ό,τι επιλέξεις να κάνεις, το κάνεις με απόλυτη επιτυχία. Επειδή όμως καμία φάση της ζωής μας δεν κρατάει για πάντα, βάλε γερές βάσεις από τώρα για όσα πράγματα θέλεις να κάνεις στο μέλλον, για να έχεις πάντοτε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

error: Content is protected !!