ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τηλεθέαση: Στις 20 μονάδες η διαφορά Alpha – Open στο κεντρικό δελτίο!

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αυτή τη σεζόν. Φέτος, βέβαια, o σταθμός δεν παίζει μόνος του στη ζώνη των 7 -μια «κατηγορία» που αντιμετώπιζε το κεντρικό δελτίο του Alpha τα προηγούμενα χρόνια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνιστής απέναντί του-, καθώς μπήκε στην αρένα και το Open. Παρ’ όλα αυτά, ρίχνοντας μια ματιά στους πίνακες της Nielsen, ίσως κάποιος να αναρωτηθεί για το πόσο υπάρχει αυτό ο ανταγωνισμός τελικά. Τι εννοούμε;

KEN

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε 20 μονάδες πάνω από την Έλλη Στάη! Τα μηχανάκια έγραψαν 24,4% στο σύνολο για τον Alpha και μόλις 4,5% για το Open! Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, τα ποσοστά ήταν 21,4% και 3,3%.

Η διαφορά αυτή θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αγεφύρωτη και σίγουρα δεν την συναντάμε συχνά μεταξύ κεντρικών δελτίων καναλιών εθνικής εμβέλειας. Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Alpha φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα για μια χρονιά ακόμα, ενώ την ίδια στιγμή το Open δεν μπορεί να… εντοπίσει τους τηλεθεατές.

error: Content is protected !!